Kako funkcioniše

Početna / Kako funkcioniše

Aplikacija Drijen.me

Kako funkcioniše za

1. Napravi Profil
Svog Gazdinstva

Registruj se brzo i besplatno. Ubaci Ime svog Gazdinstva , Lično Ime, e-mail i Lozinku . Popuni profil dodajući informacije o Lokaciji Gazdinstva , sa opisom i slikama vaših proizvoda i imanja.

2. Dodaj oglase na
svojoj stranici

Popunjavanjem osnovnih informacija o Profilu možete besplatno dodati oglase, poštujući pravilo Jedan Oglas, Jedan Proizvod. Napravite svoju Digitalnu Tezgu ubacivanjem oglasa za svaki od proizvoda sa vašeg gazdinstva. Stavite jasne slike i opise proizvoda kako bi privukli pažnju kupaca.

3. Potvrdi Narudžbine

Kupac će moći da vidi vaše oglase na profilu i na početnoj strani, te da naruči  proizvode koji mu se dopadaju. Kada kupac napravi narudžbinu vama stiže sms i e-mail obavještenje. Provjerite adresu dostave kupca i kada ste sigurni da možete da dostavite proizvod  Potvrdite narudžbinu .Kupcu  automatski stiže vaša potvrda. Ukoliko je potrebno, nazovite kupca da zatražite detaljnije informacije o mjestu dostave.  Plaćanje se vrši po dostavi.

4. Dostavi Proizvod

Potvrđena Nardužbina je Prodat proizvod. Kupac će cijeniti brzu potvrdu narudžbine, kao i brzu dostavu proizvoda. Ukoliko ste u mogućnosti dostavite proizvod lično, upoznajte se sa kupcem i saslušajte njegove utiske. U suprotnom možete izabrati nekog od kurira na Drijen-u koji će dostaviti vaš proizvod.

5. Kvalitetan Proizvod - Zadovoljan kupac

Nakon potvrđene rezervacije i dostave proizvoda kupac ce moci da ocijeni kvalitet i napise komentar . Potrudite se da dostavite svjez proizvod, koji odgovara opisu vaseg Oglasa. Kupac ce to znati da cijeni i moci ce da vas nagradi pozitivnom ocjenom. Vise pozitivnih ocjena podstaci ce i ostale kupce da isprobaju vas proizvod.

1. Registruj se Besplatno

Unesi e-mail i Lozinku , ili se registruj preko Fejsbuka. U prvom slucaju stići će ti pin verifikacije na broj telefona. Potvrdi ga i kreni u trgovinu

2. Izaberi Proizvode

Pretraži najnovije oglase ili  kategorije proizvoda koji te interesuju. Možete birati od svježeg voća i povrća preko domaćih sireva, vina ili svježe ribe. Takođe možete birati po omiljenim Gazdinstvima. Ubaci željene proizvode u svoju korpu.

3. Pošalji narudžbinu

Provjeri minimalnu količinu proizvoda koje traži gazdinstvo. Ukoliko imate nedoumica oko dostave, možete Pozvati Gazdinstvo. Kada je korpa spremna, pošalji narudžbinu. Narudžbina automatski stiže do prodavca. Plaćanje se vrši po dostavi.

4. Primi potvrdu od Gazdinstva

Gazdinstvo treba da potvrdi narudžbu, nakon čega vam stiže obavještenje i dan dostave. Potvrđena narudžbina je kupljen proizvod.

Proizvodjac će se potruditi da sam ili preko kurira dostavi proizvod u što kraćem roku.

5. Uživaj u domaćem proizvodu

Uzivajte u proizvodu. Ako ste zadovoljni ocijenite Gazdinstvo ili ostavite komentar. Ukoliko ste imali poteškoća pri narudžbini pošaljite nam poruku, a mi ćemo se potruditi da vam što brze odgovorimo.

Back to Top
Korpa
Zatvori

Nema proizvoda u korpi

Kolačići Ovaj sajt koristi kolačiće da bismo poboljšali Vaše iskustvo. Pregledanjem ove veb stranice prihvatate upotrebu kolačića.