O nama

Početna / O nama
Untitled-1

Ukus domaćih proizvoda,
u tvom domu, na par klikova


Drijen okuplja na jednom mjestu male i srednje proizvođače prehrambenih i poljoprivrednih proizvoda i omogućava potrošačima lak i brz način da dođu do kvalitetnog domaćeg sira, vina, jaja, voća, povrća i mnogih drugih.

Bez posrednika, iz bašte, mora, jezera, proizvod stiže direktno do kupca.

Vjerujemo da crnogorska gazdinstva mogu da ponude zdrave, svježe i kvalitetne proizvode koji zaslužuju da se nađu na našim stolovima. Ovo je prilika da kupovinom domaćeg podstaknemo našu poljoprivredu i ekonomiju, i samim tim pružimo šansu malim proizvođačima za rast i poboljšanje kvaliteta svojih proizvoda

project_20200716_1257120-0

Pijaca na drugi način


Želimo da pretvorimo kupovinu u pravi doživljaj, skupljajući tradicionalne ukuse i mirise i spajajući ljude u jednu živahnu zajednicu. Da bi to postigli pružamo svakom Gazdinstvu jedan Profil- Digitalnu tezgu gdje će riječima i slikama moći da dočaraju svoje proizvode i gazdinstva. Vama potrošacima ostavljamo da nagradite njihov marljiv rad kroz ocjene i komentare kupljenih proizvoda. Digitalizacijom poljporivrede želimo da unesemo bolji uvid u proces proizvodnje i da stvorimo nov i siguran kanal prodaje.

project_20200727_1106081-0

“Zdrav kao Drijen”


Na našem sajtu trudimo se da održimo kvalitet ponuđenih proizvoda na visokom nivou, kontrolom svakog oglasa prije nego se nađe na stranici. Informišemo se o procesu proizvodnje , uzgoju i sertifikatima. Podstičemo proizvođače da prodaju samo freške proizvode i dijele iskrene i korisne informacije svakom objavom. Na vama kupcima je da ocjenite njihov proizvod, da bi na taj način izdvojili najbolje i najkvalitetnije..

project_20200727_1108070-0

Od Mora do Planina


Cilj Drijen-a, pored ostalog, je i da sakupimo tipične crnogorske proizvode iz svake opštine, kao i da olakšamo poljoprivrednicima dostavu za svaki grad u Crnoj Gori, kako bi svi imali prilike da isprobaju što više domaćih ukusa, da se steknu nova prijateljstva i razmijene korisni savjeti. Zajedničkim naporom i radom, želimo da stvorimo što više prilika i ideja, te da podstaknemo mlade poljoprivrednike širom zemlje. Naša vizija je i da ukus domaćih, crnogorskih proizvoda stavimo na raspologanju i svima onima koji odluče da posjete našu zemlju. Da stvorimo kvalitetnu platformu čiji će proizvodi biti prepoznati i van granica Crne Gore.

Vaš Drijen Tim

project_20200716_1416519-0
Postanite dio naše zajednice Drijen.me
Back to Top
Korpa
Zatvori

Nema proizvoda u korpi

Kolačići Ovaj sajt koristi kolačiće da bismo poboljšali Vaše iskustvo. Pregledanjem ove veb stranice prihvatate upotrebu kolačića.